5 kötelező App kisvállalkozásoknak

2014.01.28. 09:41

Mobile_Cloud_Apps-1024x954.jpg

Mai rövid posztomban olyan alkalmazásokat gyűjtöttem egy csokorba, amelyek kis befektetéssel nagy lendületet adhatnak a vállalkozásodnak. Az egész csomag 55 euró havonta, amiért nagyvállalatokat megszégyenítő informatikai hátter jár.


Evernote Business

Tökéletes választás a munka szervezésére. Legyen szó napi teendőkről, projektekről, hivatalos dokumentumokról, ezeket mind egyszerűen tudjuk rendszerezni és megosztani a munkatársainkkal. Automatikus biztonsági mentés, verziókövetés (változásokat bármikor vissza lehet követni) és elérhető minden asztali és mobil operációs rendszeren. Tíz euró havonta felhasználónként.


Salesforce.com

Pár napja írtam erről már egy posztot, de röviden megismérlem. Ügyfelek, törzsvásárlók, partnerek nyilvántartására; az értékesítési folyamat szervezésére az egyik legnépszerűbb alkalmazás a világon. Nagy előnye, hogy lefedi a legkisebb vállalkozásoktól gyakorlatilag a globális multikig mindenféle cégméret igényeit. Négy eurótól indul havonta felhasználónként.


Google Apps

Megbízható levelezés és naptárszolgáltatás pár kattintással, néhány euróért. Enélkül nem is érdemes elindulni. Nagyon jól használható a cset és a videókonferencia is. Tartalmaz online tárhelyet és irodai programcsomagot is, ami szintén egyre népszerűbb. Négy euró havonta felhasználónként.


Box.com

Biztonságos, bárhonnét elérhető online tárhely. Sok ilyen van, nekem ez vált be; nagyon kényelmesen használható, prefesszionális fájlkezelést tesz lehetővé például projektekhez. Szintén 4 euró havonta felhasználónként a 100 GB-os csomag, az 1000 GB-os pedig 12 euró.


Conduit Mobile

Kötelező darab mindenkinek, aki a bevételét visszatérő vásárlókra építi. Éttermek, fodrászok, sarki fűszeresek, paintball pályák és hasonlók most nagyon figyeljenek! A Conduit Mobile segítségével mindenki képes összekattogtatni a saját vállalkozásának egy mobil alkalmazást, amely tulajdonképp egy különbejáratú kommunikációs csatorna a törzsvásárlóihoz. Harminchárom eurótól havonta.

Szólj hozzá!

Címkék: marketing ügyfél kkv törzsvásárló sales salesforce.com Google Evernote CRM

A bejegyzés trackback címe:

https://pontkom.blog.hu/api/trackback/id/tr845786108

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása