A PontKomBlog

2015.07.21. 08:58

A PontKomBlog célja

Ha az ember belefog valamibe, akkor ne elégedjen meg kevesebbel, mint a világ megváltásával. De legalábbis egy országéval. Márpedig ennek az országnak most leginkább tanulnia kell. Nyelveket, türelmet, akarást és igen, marketinget és értékesítést. Hiszek benne, hogy ezt az országot azok a vállalkozók húzzák majd ki a pénzügyi és kulturális slamasztikából, akik saját erejükből, a vásárlóik megértése és tisztelete révén érnek el sikereket. Legyenek ők őstermelők egy kis faluban, fodrászok, kocsmárosok egy városban, szoftverfejlesztő startup, befőttesgumi gyár, hotellánc vagy autóipari beszállító. Azoknak szól ez a blog, akik nem segélyre várnak, nem másokat hibáztatnak sanyarú sorsukért, nem a zavarosban halásznak, hanem feltűrik az ingujjukat, vesznek egy nagy levegőt és vállalkoznak. Ezek az emberek korunk hősei, akik minden bizonnyal kiváló mézet termelnek, jól bánnak az ollóval, csukott szemmel programoznak, de nem feltétlen képesek kialakítani a vállalkozásuk legfontosabb folyamatát.

Vagyis, hogy
1. mindig legyenek új érdelődők,
2. akiknek jelentős része vásárló lesz,
3. akiknek pedig szintén jelentős része visszatérő vásárló lesz.

Ennyi egy sikeres vállalkozás titka egy mondatban. Ha szeretnél érdekes tippeket és írásokat olvasni a marketingről, akkor csatlakozz a PontKomBlog olvasótáborához. Ha komolyabb szakmai cikkek és tréningek érdekelnek, akkor látogasd meg szülő oldalunk a Marketingautomatizáció.hu-t.


A szerzőről

Tizenöt éve foglalkozom marketinggel és úgy általában az értékesítés támogatásával. Bár Budapesten élek, az utóbbi tíz évben főleg nemzetközi marketinggel volt lehetőségem foglalkozni, amiből rengeteget tanultam és tanulok még most is. Megismertem, hogyan működnek a nagyvállalatok marketing és sales gépezetei, és megtanultam, hogyan lehet azokat leutánozni kisvállalati méretben, olcsó vagy ingyenes eszközökkel.

 


Kapcsolat

Bármilyen kérdésben:: info@marketingautomatizacio.hu

 

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://pontkom.blog.hu/api/trackback/id/tr815737610
süti beállítások módosítása